​Novak Djokovic a fost lovit vineri în cap cu un recipient pentru apă, dar sârbul a făcut haz de necaz și sâmbătă le-a oferit un moment amuzant fanilor prezenți la Mastersul de la Roma.

Novak DjokovicFoto: JULIEN DE ROSA / AFP / Profimedia

>> VIDEO Novak Djokovic, lovit în cap cu o sticlă în timp ce dădea autografe la ATP Roma - Reacția sârbului

Novak Djokovic și casca de protecție: „Astăzi am venit pregătit”

Lovit involuntar de un fan în timp ce semna autografe după victoria cu Corentin Moutet, Djokovic a anunțat că nu este vorba despre ceva grav, iar sâmbătă și-a luat măsuri de protecție și a apărut purtând o șapcă, dar și o cască.

Fanii de la Foro Italico au savurat gluma sârbului, care a arătat că a trecut peste momentul mai puțin plăcut de vineri și a oferit din nou autografe.

„Astăzi am venit pregătit”, a scris liderul clasamentului ATP pe Instagram.

>> Rafael Nadal, înfrângere clară în turul doi la ATP Roma - Prezența la Roland Garros, sub semnul întrebării

Momentul în care recipientul a căzut în capul lui Novak Djokovic:

De 6 ori campion la Roma, Nole îl va înfrunta în turul trei pe Alejandro Tabilo (32 ATP), cel care a trecut în turul al doilea de Yannick Hanfmann (59 ATP), scor 6-3, 7-6(4).

Novak Djokovic este cel mai vârstnic jucător care a cucerit titlul la Foro Italico. Sârbul a reușit această performanță în anul 2022, când l-a surclasat pe Stefanos Tsitsipas, scor 6-0, 7-6(5).

ATP Roma are loc în perioada 8-19 mai pe zgura din complexul de la Foro Italico. Are premii totale în valoare de 7.877.020 € și face parte din categoria „ATP 1000”. Campionul en-titre este Daniil Medvedev.

>> Campionul de Grand Slam cu nenumărate victorii contra BIG 3 spune adio tenisului la doar 30 de ani