Emma Răducanu a fost învinsă în turul al doilea de la Melbourne, britanica fiind depășită în două seturi, scor 6-3, 7-6(4), de Coco Gauff, una dintre marile favorite la câștigarea Australian Open 2023.

Emma RaducanuFoto: Dita Alangkara / AP / Profimedia

Emma Răducanu, învinsă de Coco Gauff

Campioană la US Open în 2021, Emma (locul 77 mondial) nu a avut armele necesare pentru a trece de Coco, americanca fiind văzută de specialiști drept una dintre jucătoarele care se pot impune la Melbourne.

În primul set, Răducanu a avut două gameuri de serviciu slabe, iar acest lucru a fost decisiv pentru ca manșa să-i revină americancei (6-3).

Al doilea set a fost unul mult mai echilibrat, cu toate că Gauff a condus la un moment dat cu 3-1 și 4-2. Răducanu a reușit să revină pe tabelă, iar manșa avea să ajungă în tiebreak.

Coco nu și-a cedat serviciul, s-a distanțat la 6-2, iar mai apoi a fructificat a doua minge de meci (7-4). Partida a durat o oră și 42 de minute.

De știut:

  • Pentru Gauff (a șaptea favorită) va urma un meci cu învingătoarea meciului dintre Qinwen Zheng (28 WTA) și Bernarda Pera (41 WTA).

Australian Open 2023 are loc în perioada 16-29 ianuarie. Campionii en-titre sunt Ashleigh Barty (retrasă între timp din sportul de performanță) și Rafael Nadal (eliminat între timp din competiție).

S-ar putea să te mai intereseze și:

>> Australian Open: Bianca Andreescu, eliminată surprinzător de o jucătoare născută la Chișinău, locul 100 WTA

>> Australian Open 2023: Dublă campioană de Grand Slam, eliminată în turul al doilea

>> VIDEO Faza zilei la Australian Open: Soția lui Nadal plânge în tribună