Ashleigh Barty, fosta lideră a clasamentului WTA (care a uimit întreaga lume a tenisului când s-a retras la doar 25 de ani), și-a surprins din nou fanii și a anunțat că este însărcinată.

Ashleigh BartyFoto: James Gourley / Shutterstock Editorial / Profimedia

Ashleigh Barty va deveni mamă

Tripla campioană de Grand Slam a postat o fotografie cu pantofii bebelușului alături de unul dintre câinii ei pentru a anunța fericita veste.

„2023 va fi cel mai bun an de până acum. Suntem atât de entuziasmați pentru noua noastră aventură. Origi este deja sora mai mare protectoare” - Ashleigh Barty pe Instagram.

Ashleigh Barty s-a măritat anul trecut cu Garry Kissick

Vedeta australiană și-a întâlnit soțul la Brooklands Golf Club (unde acesta lucra) din Queensland în 2016, în timpul unei partide de golf, iar de atunci sunt împreună.

Cunoscută pentru faptul că este foarte discretă în ceea ce privește viața personală și relațiile sale, Ashleigh Barty a vorbit despre soțul ei într-un interviu acordat revistei Vogue.

„Este extrem de răbdător cu mine, iar atunci când ne-am cunoscut nu știa prea multe despre tenis. A fost greu să îi explic cum funcționează circuitul și cât de mult trebuie să stăm despărțiți... Dar este cea mai bună persoană pe care să o ai în preajmă, în sensul că este capabil să te facă să zâmbești. Cu siguranță nu aș vrea să împart această călătorie cu nimeni altcineva” - Ashleigh Barty.