Djordje Djokovic, fratele lui Nole, a precizat într-o conferință de presă că Novak s-a întors pe terenul de tenis, liderul ATP antrenându-se în cursul zilei de luni.

Novak DjokovicFoto: Christophe ARCHAMBAULT / AFP / Profimedia

"Novak este liber. Acum câteva minute el s-a antrenat pe un teren de tenis. A venit în Australia ca să joace și să încerce să câștige încă o dată competiția" - Djordje Djokovic.

"Nouă, ca familie, nu ne-a picat deloc ușor situația lui. Este foarte dificil să îl aperi pe Novak și să nu jignești pe nimeni în același timp.

Noi suntem luptători care susțin justiția și statul de drept. Am făcut tot ce am putut pentru a urma toate procedurile.

Are o scutire medicală. Este cel mai bun jucător din toate timpurile și conduce prin principiile și ideile sale" - Djordje Djokovic.

Ce a spus mama lui Novak, Dijana Djokovic:

"Suntem aici pentru a sărbători victoria fiului nostru Novak. El a luptat întotdeauna pentru dreptate. Nu a făcut nimic rău.

S-a dus acolo pentru a câștiga acel turneu. Această situație a fost extrem de dificilă. A existat un întreg spectru de emoții: tristețe, teamă, dezamăgire.

Au fost momente în care nu avea telefonul mobil cu el. Nu aveam nicio idee despre ce se întâmplă.

Vreau să le mulțumesc tuturor celor din lume care s-au ridicat și l-au susținut la Melbourne, în fața acelui așa-zis hotel. Aceasta este cea mai mare victorie din cariera sa, este mai mare decât orice Grand Slam".

Unchiul Goran:

"Aș dori să le mulțumesc președintelui și prim-ministrului nostru pentru eforturile lor de a convinge autoritățile australiene să îl trateze mai bine pe Novak".

VIDEO Conferință de presă a familiei Djokovic / Mama liderului ATP: Aceasta este cea mai mare victorie din cariera sa, este mai mare decât orice Grand Slam / Tatăl jucătorului: Judecătorul a fost fantastic

Judecătorul Anthony Kelly a decis în favoarea lui Novak Djokovic în procesul privind anularea vizei acordate liderului mondial din circuitul ATP, transmite Reuters. Astfel, judecătorul a desființat decizia de anulare a vizei lui Novak Djokovic.

S-ar putea să te intereseze și: