Srdjan Djokovic, tatăl lui Novak Djokovic, a anunțat pentru presa din Serbia că fiul său ar fi fost arestat în Australia. Informația nu a fost în niciun moment confirmată oficial. În plus, jurnalistul Paul Sakkal de la ziarul australian The Age a negat cu vehemență această variantă.

Novak DjokovicFoto: Oscar Gonzalez/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

UPDATE 11:24 Jurnalistul Paul Sakkal de la ziarul australian The Age a precizat pe Twitter că nu este adevărat că Djokovic a fost arestat. În plus, ministrul Imigrație nu a luat încă o decizie de a-i anula sau nu din nou viza liderului ATP.

Materialul inițial

Într-o intervenție pentru The Pavlovic Today, Srdjan susține că are informații conform cărora Novak ar fi fost arestat în Australia, la puțin timp după ce a câștigat procesul în urma căruia i-a fost acordată viza pentru a putea participa la Australian Open.

Jurnalista Ksenija Pavlovic McAteer anunță că Djokovic ar fi fost arestat, iar avocații liderului ATP se gândesc la un răspuns pentru această acțiune. De asemenea, ar exista riscul ca Nole să fie deportat din Australia.

Conform presei australiene, mai multe mașini ale poliției au mers la biroul avocaților lui Djokovic de la Melbourne, acolo unde s-ar afla și liderul ierarhiei ATP.

Australian Open 2022 va avea loc în perioada 17-30 ianuarie, iar Djokovic este cap de serie numărul unu (a câștigat turneul de nouă ori, un record).

S-ar putea să te intereseze și: