Nick Kyrgios a fost unul dintre marii contestatari ai turneului organizat de Novak Djokovic, "băiatul rău" din circuitul ATP luându-se într-o postare de pe Twitter de liderul mondial. Australianul a avut o reacție promptă după ce Nole a anunțat că este pozitiv la Covid-19.

HotNews.roFoto: Hotnews

Ce spune Nick Kyrgios pe Twitter

"Mă rog pentru cei toți cu COVID-19. Nu mai spuneți că ce fac eu e iresponsabil sau stupid. Asta chiar le întrece pe toate!" - Nick Kyrgios.

Adria Tour, un adevărat focar de infecție cu coronavirus

Începând de duminică, atunci când lista a fost deschisă deGrigor Dimitrov, numărul cazurilor pozitive a tot crescut, iar aici vorbim doar despre sportivi, nu despre spectatorii de rând care au luat parte la Adria Tour fără nicio regulă de distanțare socială.

Lui Dimitrov i-au urmat Borna Coric, Marko Paniki(antrenorul de fitness al lui Nole), Kristijan Groh (antrenorul lui Grigor), Viktor Troicki și soția gravidă a acestuia.

Marți, lista a fost completată de Novak Djokovic și de Jelena, soția acestuia.

Au scăpat Alexander Zverev, Marin Cilic, Andrey Rublev și Dominic Thiem, aceștia confirmând testele negative pentru Covid-19.

VIDEO Imaginile care nu iartă: Novak Djokovic și ceilalți invitați de top, dezlănțuiți în club la bustul gol în plină pandemie

Între timp, pe rețelele sociale apar noi imagini de la petrecerea la care au luat parte jucătorii de la Adria Tour (în frunte cu Novak Djokovic) într-un club din Belgrad.