Sepsi a început ofensiva pentru doi jucători. Formația lui Bernd Storck s-a înțeles deja cu doi fotbaliști: Mihajlo Neskovic (24 de ani, mijlocaș ofensiv) și Marcelo Freitas (29 de ani, închizător).

Jucatorii echipei Sepsi Sfantu GheorgheFoto: Flaviu Buboi/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Mihajlo Neskovic și Marcelo Freitas, la Sepsi

În acest sezon, Sepsi a prins play-off pe ultima sută de metri, s-a chinuit teribil, dar a ajuns între cele mai bune 6 echipe. Covăsnenii își fac planuri noi pentru sezonul următor, când își propune din nou câștigarea Cupei și calificarea în cupele europene.

În acest sens, șefii clubului deja umblă la capitolul achiziții. Au rezolvat transferul a doi jucători străini: unul din Liga 1, celălat din prima divizie sârbă.

Sepsi a ajuns la un acord cu Marcelo Freitas, mijlocaș central brazilian de 29 de ani, care în acest sezon a jucat pentru UTA. În play-out a prins doar 200 de minute în 5 partide. A fost însă om de bază în sezonul regular, când a strâns 26 de apariții, două goluri și două pase decisive.

Freitas a ajuns în Europa la doar 19 ani la echipa secundă a lui Dynamo Dresda. A mai trecut pe la Inter Leipzig, Neugersdorf, Energie Cottbus, Chemnitzer. A mers apoi în Portugalia, la Nacional, iar până la sosirea la UTA a mai jucat în țara natală la Londrina, Chapecoense și Ituano.

Sepsi transferă și din Serbia

Celălalt jucător cu care Sepsi a ajuns la un acord este Mihajlo Neskovic, mijlocaș ofensiv sârb de 24 de ani. Internațional sârb la toate echipele de tineret și juniori, Neskovic a jucat în acest sezon pentru Vozvodac, la care a adunat 32 de meciuri, 6 goluri și 6 pase decisive.

Cota fotbalistului pe transfermarkt.de este de 850.000 de euro. În schimbul acestuia, Sepsi plătește sumă de transfer, una mică dat fiind faptul că sârbul intră de la 1 iunie în ultimele 6 luni de contract.