Darren Cahill a vorbit, la ESPN, despre evoluția Simonei Halep în partida cu Serena Williams, din optimile Australian Open. Australianul este de părere că game-ul al șaselea din setul decisiv a fost unul crucial, când românca a irosit trei șanse de break. "Trebuia să-şi folosească backhandul în lung de linie, pe mingea a doua a Serenei", a declarat Darren Cahill, fostul antrenor al liderului mondial.

Darren CahillFoto: Adrian Ilincescu/ HotNews.ro

"A început slab, a jucat excelent în setul secund, iar în decisiv, acel game de la 3-2, cel mai lung, a fost crucial. Din păcate, l-a pierdut şi asta a dus la pierderea meciului. La 3-2, Simona a avut trei mingi de break.

Trebuia să-şi folosească backhandul în lung de linie, pe mingea a doua a Serenei. A avut şansa asta de câteva ori, dar nu a reuşit să profite de ea. Pentru că Williams a avut foarte mult de suferit atunci când Simona şi-a folosit backhandul", a declarat Darren Cahill, pentru ESPN, citat de DigiSport.

Finalistă la ediția de anul trecut a Australian Open, Simona Halep a fost învinsă în optimi de Serena Williams, scor 6-1, 4-6, 6-4.

A fost a zecea întâlnire directă dintre Simona Halep și Serena Williams, care conduce acum cu 9-1. Singura victorie a liderului mondial în fața americancei datează din 2014, la Turneul Campioanelor (faza grupelor), scor 6-0, 6-2.

Pentru un loc în careul de ași de la Melbourne, Serena Williams o va înfrunta pe Karolina Pliskova (8 WTA), cap de serie numărul 7, care a trecut în optimi de spaniola Garbine Muguruza (18 WTA), scor 6-3, 6-1.

S-ar putea să te intereseze și: