Victoria entuziasmantă din derbiul cu FCSB a fost dată uitării după trei înfrângeri consecutive, iar Rapidul de la o candidată la titlu acum a ajuns să tremure pentru un loc în viitoarea ediție a cupelor europene.

Marius SumudicaFoto: Flaviu Buboi/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

>> OPINIE Suntem niște terminați! Dar suntem împreună terminați. 1-4 Rapid-CFR Cluj

Marius Șumudică și Dan Petrescu, pe o listă scurtă pentru o eventuală înlocuire a lui Cristiano Bergodi

Rapidul este în pierdere mare de viteză, iar înfrângerea umilitoare din Giulești cu CFR Cluj (scor 1-4) pare să fi umplut paharul conducerii rapidiste.

„Sunt convins că toți rapidiștii sunt extrem de dezamăgiți. Prea mulți băieți de treabă în club și prea puțină fermitate. Avem de lucru”, a punctat patronul Dan Șucu după înfrângerea cu CFR Cluj.

Aici poți vedea rezumatul partidei dintre Rapid și CFR Cluj

Cristiano Bergodi este tot mai aproape de o demitere, iar gsp.ro vorbește despre variantele luate în considerare în acest moment de către oficialii giuleșteni.

Conform sursei citate, două nume s-ar afla pe lista scurtă pentru o eventuală înlocuire a lui Cristiano Bergodi: vorbim despre Marius Șumudică și Dan Petrescu (liber de contract începând de sâmbătă).

În vârstă de 53 de ani, Șumudică este unul dintre idolii peluzei din Giulești. A jucat la Rapid în două perioade: 1996-1999 și 2001-2002. De asemenea, a și antrenat gruparea bucureșteană în sezonul 2010-2011.

A pregătit-o ultima dată pe Gaziantep.

Dan Petrescu este și el o variantă interesantă pentru Rapid. Este un antrenor de rezultat, titlurile cu CFR Cluj stând mărturie în acest sens. A pregătit în Giulești în stagiunea 2003-2004, iar o revenire este posibilă în condițiile actuale: Rapidul este dispus la multe sacrificii financiare pentru un titlu de campioană care este așteptat lângă Podul Grant de 21 de ani.

Etapa a treia din play-off-ul SuperLigii

Sepsi – Farul 1-1

Rapid – CFR Cluj 1-4

FCSB – Universitatea Craiova / duminică 20:30/ LiveBLOG pe HotNews.ro

Clasament play-off SuperLiga

1. FCSB – 38 puncte

2. CFR Cluj – 31 p

3. Universitatea Craiova – 31 p

4. Rapid – 28 p

5. Farul – 26 p

6. Sepsi – 24 p