Kosovarul Albion Rrahmani a fost operat cu succes, după ce a suferit o fractură de peroneu în timpul meciului cu Andorra, a anunțat clubul Rapid București.

Albion RrahmaniFoto: Razvan Pasarica / Sport News / Profimedia

>> Atacantul pe care Rapidul îl va aduce pentru a-l înlocui pe Albion Rrahmani

Albion Rrahmani, operat cu succes, va lipsi cel puțin trei luni de pe teren

Primul meci ca titular la națională a fost unul cu ghinion pentru Rrahmani, care va lipsi cel puțin trei luni de pe teren.

„​Albion a fost operat cu succes de către dr. Vlad Georgeanu, psihic este foarte puternic și este pregătit să înceapă drumul spre revenirea în teren! Come back stronger, Lewa!”, a scris Rapid pe Facebook.

În tricoul Rapidului, Rrahmani a înscris 6 goluri (trei „duble”) în 6 meciuri de SuperLiga.

„Într-un moment excelent, atât pentru el, cât și pentru Rapid, anul unuia dintre cei mai buni atacanți din țară s-a încheiat. Rapid nu se va mai putea baza pe aportul lui Albion Rrahmani, cel mai bun marcator al clubului, până la începutul lui 2024. În urma investigațiilor, accidentarea atacantului nostru s-a dovedit destul de gravă.

"Lewa" a debutat ca titular la naționala Kosovo chiar în meciul cu Andorra, din preliminariile Campionatului European. O seară ce trebuia sa fie perfectă pentru Albion s-a transformat într-una tristă, după ce, în minutul 65, a fost faultat de un adversar, iar jucătorul nostru a fost nevoit să părăsească terenul pe targă.

Adus de urgență cu un charter, pus la dispoziție de club, Albion a efectuat imediat investigații medicale, în urma carora diagnosticul a fost fractură echivalentă bimaleolară dreapta (fractură de peroneu). Acest rezultat înseamnă cel puțin trei luni în afara terenului pentru golgheterul Rapidului, acesta punctând de 6 ori în cele 7 meciuri jucate în alb-vișiniu” - Rapid București, sâmbătă, într-un comunicat.