FCSB a cucerit titlul în SuperLiga României după o pauză de 9 ani, iar formația bucureșteană și-a propus un parcurs de vis în preliminariile UEFA Champions League. Pentru a îndeplini acest obiectiv, Gigi Becali a început deja să caute jucători noi pentru lotul lui Elias Charalambous.

Jucătorii FCSB-ului celebrează câștigarea titluluiFoto: Victor Cozmei / HotNews.ro

>> Marius Șumudică, răspuns dur pentru un jucător de la FCSB care i-a ironizat pe rapidiști: „Ai 30 de kilograme cu tot cu butelie în brațe”

David Kiki, primul jucător dorit de Gigi Becali la FCSB - Fundașul rămâne liber după despărțirea de Farul

FCSB își propune să atace zona de cupe europene după ce a câștigat primul titlu în 9 ani, iar finanțatorul echipei a transmis că își dorește să aducă 5-7 jucători care să întărească gruparea roș-albastră.

Prima variantă găsită de Gigi Becali ar fi David Kiki, fotbalist care mai are contract cu Farul Constanța până în data de 30 iunie 2024.

Sosit la Ovidiu în iulie 2022, acesta a avut evoluții convingătoare în tricoul Farului, cu care a câștigat titlul în sezonul precedent.

Cotat la 1.1 milioane de euro, fundașul stânga de 30 de ani ar urma să fie rezerva lui Risto Radunovic.

„Eu am spus aşa: Băi, până când este la Gică, eu nu mă bag. El termină contractul şi nu a semnat cu Hagi, atunci eu îl iau. Ei mi l-au propus cu 6 luni înainte şi le-am zis că eu nu iau jucători de la Gică, care mai au contract 6 luni.

Cu Kiki, dacă nu va mai semna, peste o săptămână este posibil să îl luăm. Eu le-am spus că îl luăm peste o săptămână. Eu nu iau jucători sub contract cu Hagi. Ei au spus că nu semnează mai departe cu Hagi. Dacă nu semnează, eu îl iau” - Gigi Becali pentru as.ro.

>> SuperLiga: Botoșani vs Mioveni și Dinamo vs Csikszereda - A fost stabilită ordinea meciurilor de baraj

>> Mircea Rednic, după meciul pierdut de UTA în ultima etapă: „Am făcut ceva pentru Dinamo, s-a văzut și astăzi”

SuperLiga, etapa cu numărul 9 din play-off

Sepsi Sfântu Gheorghe - Rapid București 3-2

FCSB - CFR Cluj 0-1

Farul Constanța - Universitatea Craiova / luni, ora 20:30

Clasament play-off SuperLiga

1. FCSB – 49 puncte / campioană

2. CFR Cluj – 43 p

3. Universitatea Craiova – 40 p (-1 meci)

4. Farul Constanța – 35 p (-1 meci)

5. Sepsi Sfântu Gheorghe – 34 p

6. Rapid București 29 p.