FCSB a sărbătorit sâmbătă câștigarea primului titlu de campioană după o pauză de 9 ani, iar jucătorii antrenați de Elias Charalambous nu au ratat ocazia de a-i ironiza pe rivalii de la Rapid București.

Marius SumudicaFoto: Flaviu Buboi/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

>> SuperLiga: Botoșani vs Mioveni și Dinamo vs Csikszereda - A fost stabilită ordinea meciurilor de baraj

Marius Șumudică, mesaj pentru Octavian Popescu: „Dacă bate vântul mai tare ești direct în peluză”

FCSB-ul a câștigat primul titlu după o pauză de 9 ani, iar trupa lui Elias Charalambous a sărbătorit la meciul de sâmbătă (0-1 vs CFR Cluj), în fața unei asistențe record pe Arena Națională din București.

Jucătorii campioanei României i-au ironizat zilele acestea pe cei de la Rapid, care nu au reușit să câștige niciun meci în play-off, iar Marius Șumudică a intervenit și l-a criticat pe Octavian Popescu.

„M-a deranjat și aș vrea să vină domnul Lucescu sau un antrenor, care să demonstreze cine sunt căpriorii. M-a deranjat asta cu ‘Hai, căpriorii, unde sunteți căpriorii?’ Eu nu am niciun fel de probleme, te bucuri.

Sunt bune și glumele astea. ‘Hai căpriorii, venim!’ Băi, Tavi, băi. Păi dacă bate vântul mai tare ești direct în peluză. Ai 30 de kilograme cu tot cu butelie în brațe.

Bă, vorbește Meme, da. Dar tu ești jucător, trebuie să demonstrezi. Câte goluri a dat Tavi Popescu anul ăsta la FCSB? Demonstrează și apoi poți să vorbești de căpriori, de mistreți de ce vrei tu.

O fi fost de la șampania aia, o fi avut alcool. Nu doar el, dar pe el l-am văzut așa mai vocal. Ca jucător nu îți stă bine. Tu trebuie să îți vezi de treaba ta.

(Te-a iritat asta, nu? - n.r.) Mama, mamă… Cine, eu? O să ți trimit o poză cu TV-ul. E ciupit un pic în colț. N-am dat un pumn, am dat o telecomandă” - Marius Șumudică pentru Fanatik.

>> Mircea Rednic, după meciul pierdut de UTA în ultima etapă: „Am făcut ceva pentru Dinamo, s-a văzut și astăzi”

SuperLiga, etapa cu numărul 9 din play-off

Sepsi Sfântu Gheorghe - Rapid București 3-2

FCSB - CFR Cluj 0-1

Farul Constanța - Universitatea Craiova / luni, ora 20:30

Clasament play-off SuperLiga

1. FCSB – 49 puncte / campioană

2. CFR Cluj – 43 p

3. Universitatea Craiova – 40 p (-1 meci)

4. Farul Constanța – 35 p (-1 meci)

5. Sepsi Sfântu Gheorghe – 34 p

6. Rapid București 29 p.