La primul meci ca titular la naționala statului Kosovo, Albion Rrahmani, jucătorul celor de la Rapid București, s-a accidentat în partida cu Andorra (3-0) și va lipsi aproximativ 3 luni de pe teren. Giuleștenii i-au găsit deja un înlocuitor acestuia.

Djordje Despotovic (dreapta)Foto: Sergey Pivovarov / Sputnik / Profimedia

Djordje Despotovic, jucătorul vizat de Rapid

Rapid București a suferit o pierdere mare după ce atacantul Albion Rrahmani s-a accidentat la primul său meci ca titular la naționala statului Kosovo, iar potrivit ultimelor investigații, acesta nu va mai juca în anul 2023.

Cum Marko Dugandzic a plecat la începutul sezonului în Arabia Saudită, giuleștenii trebuie să caute o soluție de avarie, iar as.ro anunță că Djordje Despotovic este alesul.

Jucătorul în vârstă de 31 de ani este liber de contract după despărțirea de Arsenal Tula și are o cotă de piață de 700.000 de euro, potrivit Transfermarkt.

Acesta a mai evoluat în cariera sa pentru Steaua Roșie Belgrad, Spartak Subotica, Orenburg, Rubin Kazan, Lokeren, Zhetysu, Kairat Almaty, Astana și Tobol Kostanay, iar în vara anului 2021 era evaluat la 6 milioane de euro.

În 312 meciuri strânse la nivel de echipe de club, Djordje Despotovic a marcat 87 de goluri și a oferit 27 de pase decisive.