​FCSB va juca meciul derbi din etapa cu numărul opt din SuperLiga pe arena din Ghencea, după cum a anunțat patronul grupării care se află pe primul loc în campionatul de fotbal al României.

Stadionul Steaua (Ghencea)Foto: Adrian Ilincescu/ HotNews.ro

>> Încă o plecare de la FCSB – Contract reziliat după partida cu Poli Iași

FCSB vs Universitatea Craiova se va juca în Ghencea, anunță Gigi Becali

Gigi Becali a vorbit despre faptul că FCSB va reveni pe Stadionul Steaua, acolo unde a mai disputat în acest sezon al SuperLigii un meci (este vorba despre victoria cu 1-0 împotriva celor de la CFR Cluj).

Pe Arena Națională va avea loc în perioada 1-3 septembrie Festivalul „East European Comic Con”, iar atunci FCSB s-a reorientat și va juca în Ghencea contra oltenilor.

Meciul contra Craiovei va avea loc în weekendul amintit, cel din perioada 2-3 septembrie. Derbiul rundei va fi LiveBlog pe HotNews.ro și în direct pe Digisport, Prima Sport și Orange Sport.

„O să jucăm cu Craiova în Ghencea. Stadionul o să fie plin. Să vă zic ceva: e greu să ne învingă cineva pe noi în România acum. Poate scot un egal, dar să ne învingă nu. Suntem prea puternici” - Gigi Becali, prefațând meciul cu Universitatea Craiova.

În următoarea etapă din SuperLiga, FCSB va juca în deplasare cu UTA (pe 28 august, de la ora 21:30).

După șase etape disputate din actualul sezon, FCSB este lider în ierarhie, cu 15 puncte (victorii pe linie). Formația bucureșteană se află pe primul loc cu toate că are un meci mai puțin disputat.

SuperLiga, clasament în prezent

1 FCSB 15 puncte (5 partide)

2 Universitatea Craiova 14 (6 partide)

3 Petrolul 11 (6 partide)

4 CFR Cluj 10 (5 partide)

5 Sepsi 9 (5 partide)

6 FC Voluntari 9 (6 partide)

7 Rapid 8 (6 partide) etc.