Eliminarea din cupele europene i-a făcut pe cei de la FCSB să renunțe la câțiva fotbaliști, în încercarea de a „subția” lotul gândit pentru a juca pe trei fronturi. Luni, încă un jucător și-a reziliat contractul cu roș-albaștrii.

Valentin GheorgheFoto: Alex Nicodim/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Valentin Gheorghe și-a reziliat contractul cu FCSB

De la partida de joi cu Nordsjaelland, terminată cu eliminarea celor de la FCSB din Conference League, Andrei Cordea și Valentin Crețu au părăsit deja echipa.

La doar o zi după victoria împotriva celor de la Poli Iași, a venit rândul lui Valentin Gheorghe să semneze rezilierea contractului.

„Da, am semnat astăzi rezilierea contractului. M-am înțeles cu nea Gigi. Am câteva oferte, propuneri, dar vreau să stau câteva zile să mă gândesc și să iau cea mai bună decizie.

M-am despărțit în relații bune de toți de la FCSB. Am vrut să plec, e cel mai bine. Există propuneri și de afară, zona arabă, dar și din Liga 1” - a declarat Valentin Gheorghe, pentru iAMSport.

În vârstă de 26 ani, mijlocașul de bandă ajunsese în 2021 la FCSB de la Astra Giurgu, pentru 250 de mii de euro, iar sezonl trecut fusese împrumutat în Turcia la Umraniyespor.