​Universitatea Craiova întâlnește CFR Cluj în etapa cu numărul 3 din SuperLiga României, iar Laurențiu Reghecampf a prefațat duelul cu formația pregătită de Andrea Mandorlini.

Laurentiu ReghecampfFoto: Alex Nicodim/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

>>> Obiectivele lui Laurențiu Reghecampf la Universitatea Craiova: „Să ne luptăm pentru campionat și Cupă”

Laurențiu Reghecampf consideră că echipa sa poate profita de neparticiparea în cupele europene

Laurențiu Reghecampf se află la al doilea mandat pe banca Universității Craiova, înlocuindu-l pe Eugen Neagoe după doar două etape din noul sezon al SuperLigii României.

Tehnicianul român a fost dorit de Mihai Rotaru, dar și de suporteri, care au apreciat modul în care s-a exprimat echipa la primul mandat al acestuia.

Oltenii vor juca duminică seară în Gruia împotriva CFR-ului de la ora 21:30 și Reghecampf consideră că echipa sa poate profita de faptul că ardelenii au jucat joi în UEFA Conference League, împotriva turcilor de la Adana Demirspor (1-1).

Totuși, acesta nu subestimează sub nicio formă multipla campioană a României.

„Mă bucur că vom avea parte de un meci important. Îl vom pregăti bine. Oricând joci cu CFR Cluj e un meci greu. A câștigat mulți ani la rând campionatul.

Are jucători cu experiență și a adus jucători de valoare. Va trebui să pregătim bine meciul și să ne ridicăm la un nivel foarte bun. Altfel nu vom putea câștiga.

E un dezavantaj că joci în cupele europene. E o oboseală în plus și ai parte de stres. E un avantaj pentru noi și trebuie să profităm.

Ambele meciuri europene pentru CFR Cluj vor fi foarte importante, pentru că are ca obiectiv calificarea în grupe. Dar CFR are destui jucători în lot și va arăta foarte bine la meciul cu noi.” - a transmis Laurențiu Reghecampf la conferința de presă dinaintea partidei.

Înaintea disputei, Universitatea Craiova ocupă locul 5 (4 puncte), în timp ce ardelenii de la CFR sunt pe poziția a doua, cu 6 puncte.

Programul etapei 3 din SuperLiga

Vineri, 28 iulie

FC U Craiova 1948 - Universitatea Cluj 3-4

Rapid București - FC Botoșani 2-2

Sâmbătă, 29 iulie

18:30 Hermannstadt - UTA Arad

21:30 Oțelul Galați - FCSB

Duminică, 30 iulie

18:30 Farul Constanța - Poli Iași

21:30 CFR Cluj - Universitatea Craiova

Luni, 31 iulie

18:30 Petrolul Ploiești - FC Voluntari

21:30 Dinamo București - Sepsi Sfântu Gheorghe

>>> Eugen Neagoe nu înțelege de ce a fost demis de Universitatea Craiova: „Vrem fotbal spectaculos sau doar rezultate?”