Laurențiu Reghecampf a revenit pe banca Universității Craiova, după un prim mandat în perioada iulie 2021 – iunie 2022, și a vorbit despre obiectivele pe care le are alături de echipă în acest an.

Laurentiu ReghecampfFoto: Alex Nicodim/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Laurențiu Reghecampf vrea titlul și Cupa României cu Universitatea Craiova

Eugen Neagoe a fost demis de Universitatea Craiova după doar două etape ale SuperLigii, în care antrenorul nu a pierdut vreo partidă (o victorie și o remiză).

În locul său, oltenii l-au instalat pe Laurențiu Reghecampf, liber de contract după despărțirea de azerii de la Neftchi Baku, care a vorbit despre planurile sale la Craiova, în cadrul conferinței de prezentare.

„Cel mai important este să punem la punct anumite lucruri cu echipa, cu jucătorii care trebuie să revină în circuit. Echipa nu a arătat foarte rău, a avut ghinion la ultimul meci, destul de multe ocazii să marcheze. Este un colectiv pe care îl cunosc foarte bine, iar jucătorii noi au adus un plus valoare echipei.

Cred că avem un lot destul de bun, competitiv, putem să ne batem pentru primele locuri şi ne dorim foarte mult acest lucru. Lucrăm în fiecare zi să ne îndeplinim obiectivele. Cu toţii ne dorim să ne batem pentru campionat.

Probabil că veţi mai vedea unul sau doi jucători care vor veni pe parcurs, vom vedea la iarnă ce nevoi mai avem, ce se poate face. Şi eu şi Mihai Rotaru ne dorim ca acest an să fie unul cu succes pentru Universitatea Craiova.

Obiectivul pentru noi anul acesta va fi unul foarte clar: să ne luptăm până la final pentru campionat şi, bineînţeles, Cupă dacă se poate. Consider că avem şanse foarte mari să ne luptăm pentru campionat, s- creat o atmosferă foarte bună. Cred că am o şansă foarte mare” – a declarat Laurențiu Reghecampf, conform News.ro.

În etapa a treia a SuperLigii, Universitatea Craiova se va deplasa la Cluj Napoca pentru duelul cu CFR, duminică de la ora 21:30.