FCSB va începe noul sezon din SuperLiga României la Târgu Jiu, acolo unde va înfrunta FC U Craiova 1948. Formația antrenată de Elias Charalambous nu se va putea baza pe doi jucători de baza în duelul contra oltenilor.

Jucatorii celor de la FCSBFoto: Alex Nicodim/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Andrea Compagno și Octavian Popescu, indisponibili pentru partida cu FC U Craiova 1948

FCSB va începe o nouă cursă către titlu în SuperLiga, iar echipa pregătită de Elias Charalambous se va deplasa în runda inaugurală la Târgu Jiu, acolo unde va da piept cu FC U Craiova 1948.

Partida se va disputa aici din cauza lucrărilor de înlocuire a gazonului de pe stadionul Ion Oblemenco.

Pentru duelul contra oltenilor, FCSB-ul nu îi va putea folosi pe Andrea Compagno și Octavian Popescu.

Primul, care a fost și cel mai bun marcator al roș-albaștrilor în sezonul precedent, nu poate fi utilizat din cauza unei clauze speciale existente la încheierea contractului dintre FC U Craiova 1948 și FCSB.

În cazul lui Octavian Popescu, acesta va fi suspendat ca urmare a cartonașului roșu primit în ultima etapă, în meciul pierdut de FCSB cu Rapid, scor 5-1.

FC U Craiova 1948 și FCSB s-au mai întâlnit de două ori în sezonul trecut. În meciul din Bănie FCSB-ul a câștigat cu scorul de 2-0 (marcatori: Dawa și Oct. Popescu), iar în meciul de la București a fost 1-1 (marcatori: Tamm și Compagno).