​La al doilea meci de tenis jucat după mai bine de un an și jumătate, Simona Halep a fost nevoită să se retragă în primul tur la Trofeul Clarins, ca urmare a unei probleme la genunchi.

Simona HalepFoto: PA Images / Alamy / Alamy / Profimedia

>> Simona Halep, interviu despre scandalul de dopaj care i-a schimbat viața - Care este al treilea titlu major din cariera fostei lidere WTA

>> Gabriela Ruse, în sferturi la Trofeul Clarins - A învins un nume important din WTA, scor 6-1, 6-0

Simona Halep: „Nu este modul în care mi-aș fi dorit să-mi petrec timpul la Paris”

Revenită după mai bine de un an și jumătate pe terenul de tenis, Simona Halep întâmpină probleme de nivel fizic.

Românca a jucat miercuri al doilea său meci de la revenirea în circuitul WTA și a fost nevoită să se retragă în cel de-al doilea set al disputei cu McCartney Kessler, din primul tur la Trofeul Clarins.

Imediat după meci, Simona a transmis că problema la genunchi ce i-a dat bătăi de cap și la Miami a făcut-o să ia decizia de a se retrage.

Joi, fosta lideră mondială a revenit cu un mesaj pe Instagram în care a detaliat problema resimțită la Paris. Totodată, aceasta le-a mulțumit și fanilor pentru mesaje și susținere.

„Ei bine, ieri nu a decurs așa cum am sperat pe teren. Durerea de genunchi, care persistă încă de la Miami, a revenit și, din păcate, nu am putut continua.

Nu este modul în care mi-aș fi dorit să-mi petrec timpul la Paris, dar nimeni nu a spus că această revenire va fi ușoară. Voi rămâne și voi continua să lucrez și voi continua să cred în călătoria mea.

Mulțumesc celor care mă susțin, văd mesajele voastre și înseamnă totul pentru mine.” - a scris Simona Halep.

>> Lămuriri despre refuzul organizatorilor de la Roland Garros de a-i oferi Simonei Halep un wild card. Nu e despre România

SONDAJ LIVE Merita Simona Halep să primească un wildcard la Roland Garros?

>> OPINIE. Cât de corect este ca Simona Halep să primească wild carduri? Totul a început cu Maria Sharapova, când rusoaica a revenit și ea după dopaj și Halep atunci a contestat-o

>> Simona Halep a primit wild card pentru încă un turneu pe zgură

Despre cazul de dopaj al Simonei Halep

  • Cazul Simonei a fost judecat de către Sport Resolutions, tribunal independent din Londra care gestionează dosarele de dopaj din sportul alb.
  • Pe 29 august 2022, Simona Halep avea să dispute ultimul meci oficial din circuitul mondial. La US Open, în runda inaugurală, sportiva noastră era învinsă surprinzător de Daria Snigur (locul 124 WTA la acel moment, venită din calificări).