Juventus Torino a câștigat pentru a 15-a oară în istorie Cupa Italiei, însă trofeul nu schimbă cu nimic situația de la clubul italian. Massimiliano Allegri nu va continua la „Bătrâna Doamnă”, iar oficialii echipei negociază deja cu înlocuitorul acestuia.

Thiago MottaFoto: Giuseppe Maffia / Alamy / Alamy / Profimedia

Thiago Motta, varianta ideală cu care Juventus vrea să îl înlocuiască pe Massimiliano Allegri

Massimiliano Allegri și Juventus au decis de comun acord ca antrenorul italian să nu continue pe banca „Bătrânei Doamne” din sezonul următor, asta deși acesta a reușit să câștige Cupa Italiei.

Jurnalistul italian Fabrizio Romano scrie că torinezii au început deja discuțiile cu înlocuitorul acestuia și că Thiago Motta ar fi alesul pentru banca tehnică.

În vârstă de 41 de ani, Motta a atras atenția cluburilor de top din Europa, după ce a reușit să o califice pe Bologna în UEFA Champions League, aceasta fiind prima participare a echipei în cea mai tare competiție inter-cluburi în 60 de ani.

Juventus i-a propus lui Thiago Motta un contract pe trei sezoane și așteaptă un semn din partea antrenorului italian, care este sub contract cu Bologna până în iunie 2024.