​Universitatea Craiova a plecat cu un punct de pe Arena Națională din duelul cu FCSB (1-1), iar Andrei Ivan a tras concluziile jocului și a vorbit și despre neconvocarea la echipa națională de fotbal a României.

Andrei IvanFoto: Flaviu Buboi/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

>>> Emoții pentru Edi Iordănescu - Un tricolor s-a accidentat și poate rata meciul cu Andorra

Andrei Ivan, dezamăgit că nu a fost convocat de Edi Iordănescu - România va întâlni Andorra și Belarus

Andrei Ivan a avut o evoluție destul de bună în deplasarea de la FCSB, iar fotbalistul Universității Craiova este de părere că rezultatul a fost unul echitabil, în ciuda unei prime reprize solide făcute de olteni.

„O primă repriză foarte bună a noastră. Nu cred că le-am dat nicio șansă celor de la FCSB. În repriza a doua cred că am intrat pe vârfuri și au avut cei de la FCSB 25 de minute bune și ne-au egalat. Am intrat relaxați și s-a văzut pe tabelă.

Sperăm ca meciul următor să luăm cele 3 puncte. Nimeni nu ne dă șanse la titlu, o luăm pas cu pas. Eu cred că suntem acolo, la patru puncte de primul loc.” - a spus Andrei Ivan.

Mai mult decât atât, fotbalistul echipei antrenate de Eugen Neagoe a vorbit și despre situația de la echipa națională.

>>> Lotul României pentru partidele cu Andorra și Belarus din preliminariile Euro 2024 - Surprizele pregătite de Edi Iordănescu

Ivan nu a fost convocat de Edi Iordănescu pentru duelurile din preliminariile Euro 2024 cu Andorra și Belarus, iar lucrul acesta i-a produs jucătorului o mare dezamăgire.

„Sincer nu vreau să zic nimic despre domnul selecționer, este decizia dânsului. Sincer mă așteptam să fiu la națională, sunt în formă, am marcat 6 goluri. Nu am făcut scandal, nu am comentat la nimeni din staff-ul domnului selecționer, vă spun sincer.

Am fost trimis în tribune la meciul cu Muntenegru. Nu a vorbit nimeni cu mine. Ești la echipa națională, nu trebuie cineva să spună 'bă, nu ești în lot'. Nu mă supăram, că nu am fost nici cu Finlanda și nu m-am supărat.

Mă așteptam să vină cineva și să-mi spună că nu sunt în lot. Am vorbit ultima oară cu cineva de la națională când eram în Turcia în cantonament. Așa am crezut, că o să fiu convocat. Da, e frustrant, că îmi doresc să fiu acolo.

Eu cred că dacă înscriu meci de meci o să fie imposibil să nu mă cheme. Nu am cui să cer scuze. Pe mine nu are de ce să mă afecteze, eu m-am antrenat bine, am fost disciplinat, nu cum s-a zis. Nu cred că am dușmani. Credeți-mă că nu știu nimic, vă spuneam dacă erau probleme.” - a încheiat Andrei Ivan, potrivit Digi Sport.

Clasament play-off SuperLiga

1. Farul Constanța 32p

2. CFR Cluj 32p

3. FCSB 30p

4. Universitatea Craiova 28p

5. Rapid București 26p

6. Sepsi OSK 21p