După demisia lui Mirel Rădoiși schimbul dur de replici cu președintele Sorin Cârțu, patronul Universității Craiova a intervenit, criticând ieșirea fostului antrenor. Acesta și-a anunțat intențiile legate de banca tehnică a echipei.

Mirel RadoiFoto: Alex Nicodim/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Mihai Rotaru, critici după decizia lui Mirel Rădoi

Într-o intervenție după eliminarea din Cupa României, Rotaru s-a declarat dezamăgit de declarațiile lui Rădoi.

"Nu aveam niciun semnal și, până la ora asta, nu m-a sunat nimeni, să-mi spună că pleacă, să stabilim ce se dorește. Toate informațiile le am prin intermediul presei, am citit declarațiile lui Mirel Rădoi.

În ultimele meciuri, după fiecare meci avem acest discurs al lui Mister, că nu stă, că pleacă. Asta m-a deranjat. Nu pot să accept să ne spălăm rufele în public. Trebuie să discutăm lucrurile față în față!

În momentul acesta, din punctul de vedere al imaginii, domnul Rădoi a fost nociv pentru Universitatea Craiova. Adică lasă în spate o echipă care are o grămadă de animozități în relația cu suporterii, în relația cu mass-media, în relația dintre staff și conducere.

Trebuie să o luăm de la zero. Tot ce am încercat să construim cu domnul Rădoi s-a întors împotriva noastră în acest moment”, a declarat Mihai Rotaru, pentru Digi Sport.

Dragoș Bon, antrenor interimar la Universitatea Craiova

„Suntem la nivel de decizii, de organizare, de muncă. Sunt de la 6 dimineața la Craiova. Pentru următoarele două meciuri, echipa va fi condusă de Dragoș Bon, împreună cu Ionuț Stancu, Cătălin Tudor și Daniel Ene. Plus Daniel Tudor, ca antrenor de portari. Între timp lucrăm la a găsi o soluție pe termen lung. Am avut o ședință cu jucătorii, cu noul staff, au dat drumul la treabă”, a spus Mihai Rotaru la Pro Arena.

Marius Șumudică, favorit să preia banca Universității Craiova

Dacă pentru ultimele două etape de pregătire a echipei se vor ocupa antrenorii secunzi, pentru pauza de iarnă patronul Universității Craiova are deja o listă cu trei antrenori, toți aflați sub contract în acest moment.

Aflat la cârma echipei Al Raed din Arabia Saudită, Marius Șumudică este principala țintă a patronului oltenilor, anunță Sport.ro.

Tehnicianul în vârstă de 51 de ani este un apropiat al lui Mihai Rotaru și anunța în vară că nu va antrena această echipă, tocmai din cauza relației de prietenie cu patronul.