Bayern Munchen va avea o misiune foarte dificilă pe „Santiago Bernabeu”, după ce Real Madrid a înscris de două ori în Germania și a obținut o remiză (2-2, manșa tur a semifinalelor Champions League). La finalul partidei de pe Allianz Arena, antrenorul Thomas Tuchel și-a criticat un jucător.

Thomas TuchelFoto: Frank Hoermann/SVEN SIMON / imago sportfotodienst / Profimedia

>> Concluziile lui Carlo Ancelotti după remiza dintre Bayern Munchen și Real Madrid - Ce l-a nemulțumit

Kim Min-jae, vinovat la ambele goluri primite de Bayern Munchen în meciul cu Real Madrid, spune Thomas Tuchel

Tuchel a afirmat că fundașul Kim Min-jae a greșit la ambele goluri marcate de trupa lui Carlo Ancelotti. Sud-coreeanul l-a scăpat din marcaj pe Vinicius la prima reușită a brazilianului, iar apoi l-a faultat pe Rodrygo în propriul careu (tot Vinicius a înscris din penalty).

„A fost prea lacom de două ori. A făcut o mișcare prea rapidă spre Vinicius la primul gol și a fost prins pe picior greșit de pasa lui Kroos. A fost prea agresiv.

La al doilea gol, din păcate, a mai făcut o greșeală. Pe toată durata fazei a avut culoarul interior. Dintr-o dată, lasă culoarul interior deschis pentru Rodrygo fără să fie nevoie. Stă mai bine tot timpul și în momentul pasei greșește, apoi vine Eric Dier să ajute și el face fault. E prea lacom.

Acesta este rezultatul și nu merită să pierdem timpul gândindu-ne la el. Real a mai făcut asta înainte, să marcheze de două ori având doar două ocazii. Nu suntem prima echipă care pățește acest lucru. Ei au calitatea de a face asta.

Situația este acum foarte clară. Mergem la Madrid și învingătorul ia totul. Suntem pregătiți să luptăm. Este important să credem asta. Este încă posibil. Șansele sunt 50-50” - Thomas Tuchel, citat de Bild.

Aici poți vedea un rezumat al partidei dintre Bayern Munchen și Real Madrid, scor 2-2.

*Trebuie să ai un cont pe siteul UEFA pentru a vedea imaginile.

Bayern Munchen - Real Madrid 2-2

Au marcat: Sane ('53), Kane ('57 penalty) / Vinicius ('24, '83 penalty).

De știut:

  • Reamintim că miercuri, 1 mai (de la ora 22:00), va avea loc meciul dintre Borussia Dortmund și PSG, care va fi transmis în format LiveBLOG pe HotNews.ro.
  • Partidele retur se vor disputa pe 7 mai (pe Parc des Princes din Paris) și pe 8 mai (pe Santiago Bernabeu din Madrid).