​Simona Halep a susținut duminică o sesiune foto în cadrul căreia a prezentat trofeul cucerit la Roland Garros. La acțiune a putut participa oricine din complex, fiind deschisă publicului. În mod normal, evenimentul avea loc la Tour Eiffel, însă de această dată organizatorii au ales să realizeze totul în complex.

Simona Halep si trofeul de la Roland Garros (2)Foto: Adrian Ilincescu/ HotNews.ro

Halep a câștigat primul titlu de Grand Slam din carieră după ce a învins-o pe Sloane Stephens (3-6, 6-4, 6-1).

Fotografii realizate cu noul HTC U12+

S-ar putea să te intereseze și:

VIDEO Simona Halep, campioană la Roland Garros (3-6, 6-4, 6-1 cu Sloane Stephens) - Primul titlu de Grand Slam, vis îndeplinit

Lungul drum al fericirii

Simona Halep despre alte posibile titluri de Grand Slam: "Am curaj și am încredere să spun cu voce tare că orice se poate și dacă s-a putut astăzi"

Andrea Petkovic, mesaj dur după victoria Simonei Halep: "Pentru toți haterii: să vă înghițiți cuvintele!"

FOTO VIDEO "Umanizarea" lui Darren Cahill - Reacțiile australianului în timpul finalei de la Roland Garros

Reacții din lumea tenisului după titlul cucerit de Halep: "Meriţi atât de mult acest moment"; "O ambasadoare pentru sportivitate în tenisul feminin"

VIDEO Momente emoționante pe "Philippe Chatrier" - Simona Halep, trofeul și imnul României

Gheorghe Popescu, despre finala de la Roland Garros: "Am avut impresia că meciul se joacă la Bucureşti. Hagi făcea pe antrenorul din tribună"

Nadia Comăneci, convinsă să meargă la Roland Garros de evoluția Simonei în semifinala cu Muguruza: "Aveam o presimţire. Venise rândul ei"

Presa internațională laudă performanța Simonei Halep de la Roland Garros: "Visul a devenit realitate pentru Halep în fantezia French Open"