Real Madrid a reușit al doilea transfer al acestei veri, după britanicul Jude Bellingham, ajungând la un acord pentru atacantul care a calificat naționala Spaniei în finala Ligii Națiunilor.

Jucatorii echipei Real MadridFoto: GIUSEPPE CACACE / AFP / Profimedia

Atacant pentru Real Madrid – Joselu a semnat cu trupa lui Ancelotti

Formația antrenată de Carlo Ancelotti avea nevoie de întăriri în compartimentul ofensiv, de unde în această vară a plecat francezul Karim Benzema.

Madrilenii au ajuns la un acord cu Espanyol, formație retrogradată în a doua divizie spaniolă pentru împrumutul internaționalului Joselu.

Conform jurnalistului Fabrizio Romano, acesta va evolua pentru un an la Real Madrid în schimbul a 500.000 de euro, iar pentru un transfer definitiv Espanyol va mai primi încă 1,5 milioane de euro.

Joselu revine la Madrid după 11 ani, timp în care a mai evoluat pentru Hoffenheim, Eintracht Frankfurt, Hannover, Stoke City, Deportivo, Newcastle, Alaves și Espanyol.

În vârstă de 33 de ani, a debutat în 2023 la echipa națională a Spaniei, pentru care a reușit trei goluri în tot atâtea partide.

Real Madrid l-a transferat pe Jude Bellingham de la Dortmund pentru 103 milioane de euro și mai dorește un jucător al Borussiei, tânărul Karim Adeyemi.