Manchester City s-a calificat în finala Champions League, dar victoria obținută în returul cu Real Madrid (scor 4-0) a fost marcată de un conflict între Kevin de Bruyne și Pep Guardiola.

Kevin De Bruyne si Pep GuardiolaFoto: - / INSTAR Images / Profimedia

>> Pep Guardiola, revanșa luată în fața Realului și jucătorul care l-a impresionat în acest sezon

Kevin De Bruyne, deranjat de Pep Guardiola în meciul cu Real Madrid: „Taci, taci”

Considerat de mulți cel mai bun pasator din fotbalul mondial, mijlocașul belgian s-a enervat după ce antrenorul iberic i-a cerut insistent să le paseze coechipierilor. După ce a fost deposedat de Eder Militao, De Bruyne s-a uitat în direcția lui Guardiola și i-a spus pe un ton agresiv să tacă.

Pep a comentat momentul la conferința de presă: „Ne-am grăbit mult în repriza a doua. Kevin a făcut trei tranziții care nu erau necesare și am accelerat mult jocul când trebuia să facem fix invers, să îi obosim și să plimbăm mingea mult”.

De știut:

  • Golurile celor de la Manchester City au fost înscrise de Bernardo Silva ('23, '37), Manuel Akanji ('76) și Julian Alvarez ('90+1).
  • Manchester City și Inter Milano se vor duela pe 10 iunie pentru marele trofeu Champions League. Finala se va juca pe stadionul Ataturk din Istanbul.

>> Carlo Ancelotti comentează posibila despărțire de Real Madrid după umilința istorică din semifinalele Champions League