Lionel Messi a ajuns până la urmă la Paris, dar fanii PSG-ului nu sunt singurii care se bucură pentru acest transfer. Neymar a postat pe rețelele de socializare un clip prin care își exprimă entuziasmul în legătură cu venirea argentinianului.

HotNews.roFoto: Hotnews

După ce au fost colegi la FC Barcelona (în perioada iulie 2013 - august 2017), prietenii Neymar și Messi vor fi "din nou împreună" (n. r. mesajul brazilianului) la PSG.

Lionel Messi, însoțit de soție și de cei trei băieți ai săi, a sosit la Paris, iar fanii lui PSG l-au așteptat pe aeroportul Paris-Le Bourget. Argentinianul i-a salutat pe aceștia, iar presa din Hexagon a scos în evidență și tricoul pe care îl purta fostul decar al Barcelonei.

PSG a anunțat că miercuri, 11 august, va avea loc conferința de presă în care Lionel Messi va fi prezentat oficial. Evenimentul va incepe la ora locală 11:00, adică 12:00 în România.

De știut:

  • Messi a cucerit de câte şase ori Balonul de Aur şi Gheata de Aur în tricoul catalanilor.
  • A sosit la Barcelona în 2000, ca junior, la 13 ani.
  • Messi a jucat 17 sezoane în competiţia spaniolă de top și a reușit să doboare mai multe recorduri: cele mai multe goluri în LaLiga (474), cele mai multe hat-trick-uri (36), jucătorul străin cu mai multe titluri (10), cele mai multe goluri într-un singur sezon (50, în 2011-12).

S-ar putea să te intereseze și: