După 17 sezoane la nivel înalt în care i-a obișnuit pe fanii catalani cu reușitele sale, Lionel Messi se desparte de FC Barcelona. Starul argentinian a avut parte de o conferință de presă emoționantă, jucătorul plângând în fața jurnaliștilor și a foștilor săi coechipieri.

Lionel Messi si lacrimileFoto: Marc Gonzalez Aloma / Shutterstock Editorial / Profimedia

Cum va arăta Barcelona fără Lionel Messi

"Mai mulți jucători vor continua să vină la club. Fotbaliștii vin și pleacă. Așa cum a spus și Joan Laporta (n.r. președintele grupării blau-grana), clubul este mereu mai important decât oricine. La început, va fi ciudat, dar oamenii se vor obișnui. Au venit fotbaliști foarte buni, Barcelona are un lot grozav și toate sunt la locul lor" - Lionel Messi.

Despre transferul la PSG

"PSG este o posibilitate, dar în acest moment nu am nicio înţelegere cu nimeni. După apariţia comunicatului, am primit multe telefoane, sunt interesate multe cluburi. În acest moment nu există ceva finalizat, dar discutăm" - Lionel Messi.

În vârstă de 34 de ani, Messi va pleca de la FC Barcelona după 17 ani în care a jucat la cel mai înalt nivel pentru gruparea catalană. În total, argentinianul a bifat 776 de meciuri în tricoul blau-grana și a câștigat 35 de trofee.

Momentul în care Lionel Messi începe să plângă: