​Naționala de fotbal a României a bifat și a treia înfrângere consecutivă (1-2 cu Georgia), iar vocile contestatarilor lui Mirel Rădoi sunt tot mai puternice. Cosmin Olăroiu, văzut de mulți cel care ar putea redresa corabia tricoloră, are o părere aparte atunci când vorbește despre prima reprezentativă.

Mirel Radoi si jucatorii RomanieiFoto: Stefan Constantin / AFP / Profimedia

De ce am pierdut cu Georgia?

"Am avut meciul în mână. Altul ar fi fost rezultatul dacă reușeam să înscriem mai devreme. Mirel știe mai bine ce vrea să facă și ce vrea să impună la echipa națională" - Cosmin Olăroiu, citat de gsp.ro.

Societatea românească, principala vinovată

"La noi, nu se poate construi nimic nici în societate, nici în celelalte domenii nu se poate construi nimic. A juca pentru România înseamnă mult. Jucătorii trebuie să înțeleagă că sunt reprezentanții a 20 de milioane de oameni.

E nevoie de foarte multe lucruri în fotbalul românesc ca să spunem că putem să ajungem la un Campionat Mondial. Oricum, cei care sunt aici știu mai bine decât mine ce se întâmplă", a concluzionat Olăroiu.

Mihai Stoichiță are o viziune mai optimistă asupra situației și consideră că meciul cu Georgia pierdut de tricolori cu 2-1 ar fi putut fi câștigat cu ușurință. În plus, el consideră că și meciul pierdut 3-2, împotriva Armeniei, din preliminariile CM, a fost tot un accident.

Mirel Rădoi, pe de altă parte, susține că ar putea pleca în noiembrie dacă rezultatele sunt la fel de dezamăgitoare.

Cornel Dinu a răbufnit după meci și a avut cuvinte dure la adresa lui Mirel Rădoi și Mihai Stoichiță, susținând că selecționerul este ”un chilipir și un breloc”.

De știut:

  • România mai joacă un amical, de data aceasta împotriva Angliei, duminică, de la ora 19:00, la Middlesbrough. Duelul va fi LiveText pe HotNews.ro.