Tricolorii au pierdut miercuri al treilea meci consecutiv iar criticile încep să apară. Cornel Dinu l-a făcut praf pe Mirel Rădoi, dar și pe Mihai Stoichiță, director tehnic FRF.

Mirel RadoiFoto: Alex Nicodim/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

România a pierdut amicalul cu Georgia, 1-2, miercuri, la Ploiești. Este al treilea meci consecutiv în care România este învinsă, după 0-1 contra Germaniei și 2-3 împotriva Armeniei, în preliminariile CM.

Cornel Dinu a răbufnit după meci și a avut cuvinte dure la adresa lui Mirel Rădoi și Mihai Stoichiță.

Declarațiile lui Cornel Dinu

  • Rădoi nu are experiență, e un chilipir, un breloc pe care și l-a pus acolo Stoichiță, ca să compenseze și el spre final de carieră, să spună că ia decizii bune pentru fotbalul românesc. Stoichiță a fost antrenor și el prin Panama, a antrenat la început pe o parte a canalului, apoi pe cealaltă...
  • Acum e directorul tehnic și alege antrenori, după nenorocirea aia cu Daum. Cum noi îl putem pe Daum și georgienii îl pun pe Sagnol? Ei au o demnitate.
  • Olăroiu e în tribună, un om citit, care ar putea să ridice valoarea, iar pe bancă sunt puse niște marionete.
  • Finul Rădoi trebuie să îl mai arunce în joc și pe Olaru, și pe Tănase, care nu e de acest nivel.
  • Asta e să ne împăcăm cu nașul, îi punem 3 jucători, să zică a doua zi că pe Tănase ia 86 de milioane de euro, cam cât pe Combinatul de la Galați”, a declarat Cornel Dinu la Telekom Sport.

Cu toate acestea, Mihai Stoichiță are o viziune mai optimistă asupra situației și consideră că meciul cu Georgia pierdut de tricolori cu 2-1 ar fi putut fi câștigat cu ușurință. În plus, el consideră că și meciul pierdut 3-2, împotriva Armeniei, din preliminariile CM, a fost tot un accident.

Mirel Rădoi, pe de altă parte, susține că ar putea pleca în noiembrie dacă rezultatele sunt la fel de dezamăgitoare.

România mai joacă un amical, de data aceasta împotriva Angliei, duminică, de la ora 19:00, la Middlesbrough.