Dan Petrescu, antrenorul echipei CFR Cluj, a vorbit, la conferința de presă premergătoare partidei cu Rennes din etapa a treia a grupelor Europa League, despre problemele din cadrul lotului și a declarat că s-ar mulțumi cu un punct în urma duelului din Franța.

HotNews.roFoto: Hotnews

"Peteleu e accidentat și Omrani are și el ceva probleme, vom vedea mâine dacă va putea juca. E un jucător important, mai ales că în ultimul timp marchează destul de mult.

Faptul că n-au mai bătut de 9 meciuri e o sabie cu două tăișuri, nu știu cum va reacționa echipa lor mâine. Am spus că m-aș mulțumi cu un punct. E normal, Rennes nu e mai slabă decât Lazio sau Celtic. Asta nu înseamnă că vom juca defensiv. CFR a demonstrat și în celelalte meciuri din Europa că joacă la victorie", a spus Dan Petrescu, potrivit Digi Sport.

Potrivit presei din Franța, stadionul "Roazhon Park" pe care se va disputa meciul Rennes - CFR Cluj din Europa League va fi plin. Capacitatea maximă a arenei este de 29,778.

"Şi fanii au ajutat-o foarte mult pe Celtic. Sunt convins că stadionul va fi plin şi suporterii îi vor ajuta pe cei de la Rennes, dar sper să facem iarăşi o minune şi să câştigăm", a mai declarat Dan Petrescu înaintea meciului, potrivit Mediafax.

Citește și: Julien Stephan, antrenor Rennes: "CFR Cluj este o adversară greu de manevrat, va trebui să ne mărim nivelul de intensitate"

Grupa E, clasament:

1 Celtic 4 puncte (3-1)

2 CFR Cluj 3 (2-3)

3 Lazio 3 (3-3)

4 Rennes 1 (2-3).

CFR Cluj, program complet în Grupa E

CFR Cluj - Lazio 2-1

Celtic - CFR Cluj 2-0

Rennes - CFR Cluj / 24 octombrie / ora 22:00

CFR Cluj - Rennes / 7 noiembrie / ora 20:00

Lazio - CFR Cluj / 28 noiembrie / ora 22:00

CFR Cluj - Celtic / 12 decembrie / ora 20:00.