Sergio Ramos a fost unul dintre protagoniștii importanți ai finalei Champions League, căpitanul madrilenilor reușind să-l scoată din joc pe Mohamed Salah, unul dintre cei mai buni jucători ai lui Liverpool. În minutul 31 al partidei de la Kiev, egipteanul a părăsit terenul în lacrimi, după un duel cu Ramos. Spaniolul i-a transmis, într-un mesaj pe Twitter, însănătoşire grabnică atacantului lui Liverpool.

Mohamed Salah, accidentat in finala Champions LeagueFoto: liverpoolfc.com

În minutul 26 al finalei Champions League, Ramos l-a doborât pe Salah şi apoi a căzut pe umărul egipteanului. Atacantul lui Liverpool a strâns din dinți și a încercat să continue partida, însă în minutul 31 a izbucnit în lacrimi, iar Klopp a fost nevoit să îl înlocuiască. Lallana a fost cel care a intrat în locul lui Salah.

În toate competițiile din acest sezon, Salah a înscris 44 de goluri pentru Liverpool și a dat 16 pase decisive. În Champions League, egipteanul a reușise să înscrie de 10 ori pentru "cormorani".

"Ce s-a întâmplat cu Salah e trist. Nu vrei niciodată ca fotbalist să vezi că se accidentează cineva, fie şi adversar. Ne-am prins de braţ unul pe altul şi după aceea nu a mai fost nimic de făcut. Am căzut, dar eu nu am nicio vină. Cei care se plâng că aş fi vrut să îl accidentez pe Mo nu au nicio treabă cu fotbalul, nu au jucat niciodată, astfel încât să înţeleagă", a spus Ramos după finala Ligii Campionilor, potrivit Digi Sport.

"Fotbalul îţi arată uneori partea dulce, iar alteori partea amară. Toţi suntem profesionişti. Însănătoşire grabnică, Mohamed Salah", a scris Ramos pe Twitter.

"Este în pericol (n.r.prezența la CM2018). E de necrezut ce s-a întâmplat. Are probleme grave la umăr, a mers la spital. Dacă ar fi putut să continue, fiți sigur că ar fi făcut-o. Dar nu arată deloc bine, va trebui să își facă o radiografie, să vedem exact ce este", a spus Klopp, la finalul partidei cu Real Madrid.

Federaţia Egipteană de Fotbal, optimistă în privinţa recuperării lui Salah pentru Cupa Mondială

Salah a suferit o accidentare la "ligamentele articulaţiei umărului", a anunţat federaţia egipteană, după ce medicul Mohamed Abou El-Ela a discutat cu staful medical de la Liverpool.

Campionatul Mondial de fotbal se va disputa în perioada 14 iunie - 15 iulie, în Rusia. Egiptul face parte din Grupa A, alături de Rusia, Arabia Saudită și Uruguay.

Vezi aici duelul dintre Ramos si Salah:

Citește și:

VIDEO Champions League: Real Madrid vs Liverpool 3-1/ Al treilea trofeu consecutiv pentru "galactici"; Karius, ghinionistul serii - două gafe de proporții

VIDEO Gareth Bale, execuție de geniu în finala Champions League - Reacția lui Zinedine Zidane

VIDEO IMAGINILE ZILEI Karius, în lacrimi în fața galeriei lui Liverpool - Le-a cerut iertare fanilor după un meci de coșmar

Cristiano Ronaldo, după ce a devenit primul jucător care câștigă de cinci ori Champions League: "Competiția ar trebui să se numească CR7"

Zidane, după al treilea trofeu consecutiv în Champions League: "Este un moment istoric. E o nebunie să câștigi de trei ori"