În vârstă de doar 24 de ani, Loris Karius a trăit, la Kiev, probabil cea mai neagră seară din cariera sa de fotbalist. Portarul lui Liverpool a greșit incredibil la două dintre golurile madrilenilor din finala Champions League, iar la sfârșitul partidei s-a prăbușit pe gazon. În lacrimi, germanul a avut totuși puterea să meargă în fața galeriei "cormoranilor" și să le ceară iertare fanilor.

Minge de fotbalFoto: Dppi/Joaquin Corchero / Zuma Press / Profimedia

Adus pe "Anfield" în 2016 de la FSV Mainz, în schimbul sumei de 6,2 milioane de euro, Loris Karius a fost eroul negativ al finalei dintre Real Madrid și Liverpool. În minutul 51 al confruntării de pe Olimpiyskiy Stadium din Kiev, Karius a vrut să repună rapid mingea în joc, dar a trimis-o direct în gheata lui Benzema, care a avut de îndeplinit o simplă formalitate.

Pentru ca seara de coșmar a germanului să fie completă, a mai făcut o gafă în minutul 83, la un șut de la distanță a lui Gareth Bale. Portarul "cormoranilor" s-a întins să rețină mingea, dar a scăpat-o în plasă, stabilindu-se astfel scorul final al partidei: 3-1 pentru Real Madrid.

"Nu ştiu ce s-a întâmplat. Îmi pare rău pentru coechipierii mei. Au încercat să mă încurajeze, dar îmi pare foarte rău că am pierdut finala", a spus Karius, după finala pierdută de Liverpool cu 3-1 în fața lui Real Madrid.

Klopp: "Vom fi alături de el, nu există nicio îndoială în legătură cu asta"

"Am doar foarte puține cuvinte de spus după un astfel de meci, nu prea este nimic de discutat. Eu chiar sunt alături de el (n.r. - Karius), dar asta este situația. Greșelile au fost evidente și nu mai trebuie să vorbim dspre ele, este clar. Știe și el asta, știm și noi asta, știu toți.

Acum, Karius trebuie să depășească momentul, trebuie și noi să ne ocupăm de asta, vom vedea ce avem de făcut. Bineînțeles că vom fi alături de el, nu există nicio îndoială în legătură cu asta", a spus Klopp, la conferința de presă.

Momentul în care Karius merge în fața galeriei lui Liverpool:

Aici poți vedea gafele comise de Karius:

S-ar putea să te intereseze și:

VIDEO Champions League: Real Madrid vs Liverpool 3-1/ Al treilea trofeu consecutiv pentru "galactici"; Karius, ghinionistul serii - două gafe de proporții

VIDEO Gareth Bale, execuție de geniu în finala Champions League - Reacția lui Zinedine Zidane

Sergio Ramos îi transmite însănătoşire grabnică lui Mohamed Salah

Cristiano Ronaldo, după ce a devenit primul jucător care câștigă de cinci ori Champions League: "Competiția ar trebui să se numească CR7"

Zidane, după al treilea trofeu consecutiv în Champions League: "Este un moment istoric. E o nebunie să câștigi de trei ori"