Intrat pe teren în minutul 61, Gareth Bale a fost eroul lui Real Madrid în finala Champions League, reușind o dublă împotriva lui Liverpool. Galezul a avut nevoie de doar trei minute pentru a-i răspunde lui Zidane: a reușit un gol desprins parcă de pe PlayStation, o execuție din "foarfecă" la care portarul Karius a fost spectator. Tehnicianul a reacționat imediat la marginea terenului, după reușita de excepție a lui Bale.

Minge de fotbalFoto: Dppi/Joaquin Corchero / Zuma Press / Profimedia

Bale a reușit "dubla" în minutul 83, cu un șut de la aproximativ 30 de metri, la care portarul "cormoranilor" a scăpat mingea în plasa. Galezul a fost desemnat desemnat jucătorul finalei de la Kiev.

"Mă voi aşeza la masă cu agentul şi vom discuta despre viitorul meu. Sunt foarte confuz pentru că n-am fost titular astăzi. Ştiam că voi avea un impact pozitiv asupra jocului după ce voi intra. În această vară voi lua o decizie împreună cu agentul meu. Cred că meritam să fiu titular", a spus Bale la finalul partidei, potrivit Digi Sport, care citează Marca.

Grație victoriei cu 3-1 în fața lui Liverpool, Real Madrid și-a trecut în palmares al treilea trofeu consecutiv în Champions League și al 13-lea din istoria clubului în cea mai importantă competiție intercluburi de pe "Bătrânul Continent".

VIDEO Champions League: Real Madrid vs Liverpool 3-1/ Al treilea trofeu consecutiv pentru "galactici"; Karius, ghinionistul serii - două gafe de proporții

Golul superb marcat de Gareth Bale:

Reacția lui Zidane după execuția galezului:

S-ar putea să te intereseze și:

VIDEO IMAGINILE ZILEI Karius, în lacrimi în fața galeriei lui Liverpool - Le-a cerut iertare fanilor după un meci de coșmar

Sergio Ramos îi transmite însănătoşire grabnică lui Mohamed Salah

Cristiano Ronaldo, după ce a devenit primul jucător care câștigă de cinci ori Champions League: "Competiția ar trebui să se numească CR7"

Zidane, după al treilea trofeu consecutiv în Champions League: "Este un moment istoric. E o nebunie să câștigi de trei ori"