Marți a apărut pe mai multe siteuri de sport din România informația conform căreia David Popovici și-a achiziționat o super mașină, un bolid de zeci de mii de euro.

David PopoviciFoto: ERNESTO BENAVIDES / AFP / Profimedia

David Popovici spune că nu are mașină și că iubește să meargă cu bicicleta

La doar câteva ore distanță, multiplul campion mondial și european la natație a venit cu o postare menită să facă lumină.

Pe contul personal de Facebook, David (în vârstă de 18 ani) a scris următoarele:

  • „N-am permis și nici mașină, mie îmi place să merg pe bicicletă și vă îndemn pe toți să vă bucurați de plimbările cu bicicleta. Nu se știe, poate ne întâlnim la o tură.”

David Popovici, dublu campion european și mondial în vara lui 2022

David Popovici a cucerit două medalii de aur la CE Natație de la Roma, sportivul nostru fiind de neoprit în proba regină de 100 m liber, dar și în cea de 200 m liber.

Reamintim că în luna iunie a acestui an, David Popovici a făcut dubla la CM de Natație de la Budapesta, el reușind să se impună în probele de 100 și 200 m liber.

De-a lungul Campionatului Mondial de Natație un singur sportiv reușise să câștige probele de 100 și 200 m liber de la aceeași ediție.

Se întâmpla în urmă cu 49 de ani, iar cel care bifa această performanță se numește Jim Montgomery (SUA - are în prezent 67 de ani). Ediția din acel an a competiției a fost găzduită de Belgrad.

S-ar putea să te mai intereseze și: