Americanul James Blake s-a infuriat in timpul meciului pe care l-a pierdut marti in fata olandezului Robin Haase la Wimbledon, deoarece auzea comentariul critic la adresa jocului sau a reporterului ESPN Pam Shriver. Analiza fostei jucatoare de tenis l-a enervat pe sportivul american, care nu a intarziat sa-i dea replica jurnalistei.

James Blake, enervat pe o jurnalistaFoto: Captura Youtube.com

Comentariile lui Shriver l-au infuriat pe Blake, care a replicat imediat: "Nu pot sa cred ca ai jucat tenis. Inca te pot auzi".

"James tocmai a tipat la mine. Sunt deasupra terenului dar se pare ca poate sa ma auda. Are urechi de iepure", a declarat Shriver auzind replica data de Blake. Americanul a auzit si aceste comentarii si i-a raspuns din nou comentatoarei: "Trebuie sa te porti ca o nemernica? Te mai si comporti de parca ar fi vina mea".

"Era condus deja cu 1-0 la seturi si imediat ce mi-am dat seama ca ma poate auzi m-am dat putin mai in spate si am vorbit mai incet. Regret insa ca am acceptat sa intru in acel schimb de replici cu el", a declarat dupa meci Pam Shriver.

Reactia lui Blake la comentariile reporterului ESPN (minutul 4:22):