Romania va avea miercuri trei reprezentante care vor evolua pe tabloul de simplu de la Shenzhen (in faza optimilor), ziua fiind deschisa de Irina Begu. Vor urma Simona Halep si Ana Bogdan.

Simona Halep si Irina BeguFoto: shenzenopen.com

Irina Camelia Begu (43 WTA si cap de serie numarul 4) o va intalni pe Ekaterina Alexandrova (Rusia - 96 WTA) in primul meci de pe arena centrala. Disputa va incepe la ora 06:00, ora Romaniei.

Dupa meciul Irinei, tot pe central, va juca Simona Halep (1 WTA si principala favorita a intrecerii). Simona o va intalni pe chinezoaica Ying-Ying Duan, locul 91 WTA. Partida nu va incepe mai devreme de ora 09:00, ora Romaniei.

In fine, Ana Bogdan (105 WTA) se va duela cu Kristyna Pliskova (62 WTA - din Cehia) dupa incheierea meciului Simonei Halep (tot pe arena centrala de la Shenzhen).

Turneul de la Shenzhen este dotat cu premii totale in valoare de 750.000 de dolari. Simona Halep a castigat competitia in 2015. In Romania, turneul poate fi urmarit in direct pe Digisport.

S-ar putea sa te intereseze si:

WTA Brisbane: Garbine Muguruza a parasit competitia in turul doi - Nu o mai poate depasi pe Simona Halep in clasamentul WTA

WTA Brisbane: Sorana Cirstea, eliminata in turul doi de Anastasija Sevastova.