Irina-Camelia Begu si Sorana Carstea (ultimele reprezentante ale Romaniei pe tabloul feminin de simplu) vor evolua miercuri in turul doi de la Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului. In aceeasi zi, Horia Tecau, Florin Mergea si Monica Niculescu vor debuta pe tabloul de dublu de la Melbourne.

Australian OpenFoto: australianopen.com

Aici poti citi o ampla prezentarea turneului de la Australian Open.

Irina-Camelia Begu (cap de serie numarul 27) o va intalni pe Kristyna Pliskova (Cehia), in cel de-al treilea meci de pe terenul 20, in timp ce Carstea va juca impotriva Carlei Suarez Navarro (Spania - cap de serie numarul zece), in partida a treia de pe terenul 3.

Perechea Horia Tecau/Jean-Julien Rojer (Romania/Olanda), cap de serie numarul 11, va intani cuplul Philipp Petzschner/Mikhail Youzhny Germania/Rusia), in cel de-al doilea meci de pe terenul 10, urmat de partida de dublu feminin dintre perechea Monica Niculescu/Abigail Spears (Romania/SUA), cap de serie numarul 9, si cuplul Mirjana Lucici-Baroni/Andrea Petkovic (Croatia/Germania).

In meciul al treilea de pe terenul 14, perechea Florin Mergea/Dominic Inglot (Romania/Marea Britanie), cap de serie numarul 16, va juca impotriva cuplului australian Luke Saville/Jordan Thompson, sustine News.ro.