Simona Halep a vorbit, joi, pentru prima data despre epsidoul iscat intre ea si Irina Begu, dupa intalnirea directa de la turneul de la Madrid, cand s-a plans de felul in care s-au manifestat Irina Begu si staff-ul sau in timpul partidei dintre cele doua, potrivit Mediafax.

Simona Halep, la MadridFoto: wtatennis.com

Turneul de la Madrid a inregistrat si un episod mai putin placut pentru romani. In timpul meciului cu Irina Begu, Halep s-a plans ca adversara sa primeste indicatii de la antrenor. Simona a fost nemultumit si de felul in care s-au manifestat Irina Begu si staff-ul sau. Dupa meci, tenismena nascuta in Constanta a afirmat ca i-a facut cadou de Paste setul doi, pe care Irina l-a castigat cu 6-4.

Acum, Simona Halep spune ca nu exista nicio tensiune intre ea si Irina Begu: "Eu nu sunt nici foarte buna prietena cu Irina Begu, dar nici nu ne-am certat. Suntem colege de tenis, nu am jignit-o cu nimic, doar am glumit cand am fost intrebata de ce am pierdut setul doi la zero spunand ca a fost un cadou de Paste. Chiar a fost o gluma, nu am avut nimic cu Irina si nu am jignit-o", a declarat Simona Halep.