Conducatorii clubului Oltchim Ramnicu Valcea au decis sa-i rezilieze contractul lui Ivica Rimanic. In locul sau va veni Radu Voina, cel care va pregati si nationala feminina de handbal.

"Nu stiu ce sa spun. Cand am venit dupa doar o luna eram cel mai bun, acum nu mai sunt. Inteleg ca motivele sunt ultimele rezultate, dar nu imi apartin in totalitate mie. Daca stiam ce e aici la Oltchim, nu as fi venit niciodata. Sincer, eu acum sunt la sala si nu pot spune ca imi e clar ce se intampla", a declarat fostul antrenor al Oltchimului, Ivica Rimanic, potrivit agentiei Newsin.

"Ieri am fost contactat de cei de la Oltchim, azi am venit direct de la inmormantarea lui Marian Cozma. Am vorbit inainte cu domnul Gatu si el nu are nicio problema cu aceasta decizie. Am venit aici sa dau o mana de ajutor Oltchimului, care nu si-a pierdut sansele de a merge mai departe in Liga Campionilor, dar depinde foarte mult de fete. Asta le-am spus si lor", a mentionat Radu Voina, care a condus vineri primul antrenament al Oltchimului.

Infrangerea Oltchimului din meciul cu Rulmentul Brasov (41-36) a cantarit mult in analiza pe care au facut-o oficialii echipei din Valcea, care au cerut sprijinul FRH. Federalii l-au propus astfel pe Radu Voina, considerand ca este cea mai buna solutie in acest moment. Oltchim va juca in Liga Campionilor impotriva lui Krim Ljubljana in acest weekend si Radu Voina va conduce echipa de pe margine. In primul meci din faza a doua a Ligii Campionilor, Oltchim a pierdut in fata lui Buducnost cu scorul de 23-22, la capatul unui meci cu grave erori de arbitraj.