Bernie Ecclestone, boss-ul Formulei 1, alimenteaza si mai mult zvonurile conform carora Michael Schumacher va reveni in Marele Circ in 2010, omul de afaceri precizand ca este sigur ca fostul campion al lumii va pilota pentru MercedesGP, informeaza Motorsport. "Sunt sigur ca va reveni", a precizat miliardarul.

"Mercedes GP nu are nevoie de Kubica (a raspuns unei intrebari care spunea ca polonezul va sosi la echipa germana), il au deja pe Schumacher. Nu-i asa? Nu vor dori sa-l aiba si pe Kubica si pe Michael. Sincer sa fiu, as fi surprins ca Schumacher sa nu piloteze pentru Mercedes. Se pare ca va reveni", a declarat Ecclestone.

In alta ordine de idei, presa de specialitate spune ca Michael Schumacher ar putea pilota un monopost de GP2 la Abu Dhabi, in urmatoarea perioada, aceasta fiind verificarea finala inainte de a semna pentru constructorul german.

Schumi ar fi putut testa, conform regulamentului, o masina din 2007, dar pe atunci acestea erau dotate cu motoare Honda, iar implementarea unui motor Mercedes nu ar fi neaparat sortita succesului. In aceste conditii, fostul campion va pilota o masina din GP2.

"Avem pana in acest moment un pilot foarte bun si tanar pe deasupra, Nico Rosberg. Pentru cel de-al doilea loc vom astepta inceputul lui 2010. Suntem increzatori ca alegerea noastra va fi cea mai buna", au declarat oficiali ai echipei MercedesGP.