Michael Schumacher este aproape de o revenire in Marele Circ, Mercedes oferindu-i fostului campion mondial un loc pentru stagiunea viitoare din Formula 1. "Intelegerea dintre noi nu va mai fi valabila daca va pilota pentru concurenta", au declarat oficialii de la Ferrari, echipa unde Schumi indeplineste rolul de consultant.

"Este mai mult decat evident ca daca va alege un alt drum, intelegerea dintre noi nu va mai fi valabila, deoarece nu poti lucra cu cineva care piloteaza pentru concurenta", a precizat Luca di Montezemolo, presedintele Ferrari.

Conform presei germane, contractul cu Scuderia si avizul favorabil al medicilor sunt problemele care stau in calea revenirii lui Schumacher in Formula 1. Cum Ferrari si-a dat acordul de a rezilia intelegerea cu fostul campion al lumii, come-back-ul lui Michael este la mana doctorilor.

Fostul pilot va implini 41 de ani pe 3 ianuarie, iar in acest moment Schumacher este consilier pentru bolizii de oras ai constructorului Ferrari.

Conform Bild, Michael a ajuns la un acord cu Mercedes pentru o revenire in Marele Circ, Schumacher urmand sa piloteze in noul campionat pentru echipa condusa de Ross Brawn, fostul director tehnic al team-urilor Ferrari si Benneton, cu care Schumacher a castigat mai multe titluri mondiale.