Organizatorii Marelui Premiu al Belgiei au de ce sa se bucure de revenirea lui Michael Schumacher in Formula 1, nu mai putin de 35.000 de bilete fiind vandute dupa ce a fost anuntat come-back-ul septuplului campion german in Marele Circ. In medie, belgienii au vandut cam un tichet pe minut, efectul Schumi fiind unul incredibil asupra Formulei 1.

Criza economica a lovit din plin si intrecerile Marelui Circ, iar accidentul lui Felipe Massa a facilitat revenirea in scena a lui Michael Schumacher, dupa multi cel mai bun pilot din istoria F1. Germanul este un adevarat talisman pentru F1, interesul in jurul revenirii lui Schumi fiind unul imens.

O parte din sponsori si din fani au parasit Grand-Prix-urile Marelui Circ, dar Michael Schumacher va atrage din nou intreaga atentie asupra campionatului mondial de F1.

MP al Belgiei va avea loc pe 30 august, la numai o saptamana distanta de revenirea lui Schumacher in Marele Circ (va avea loc pe circuitul de la Valencia, pe 23 august).

In alta ordine de idei, Scuderia nu se asteapta la minuni din partea lui Schumacher, tinand cont de faptul ca germanul s-a retras in urma cu trei ani si ca nu a pilotat pana acum modelul F60 al italienilor.

"Nu ne asteptam la miracole din partea lui Schumacher, nici noi si nici fanii. Sigur, nu pot sa neg ca speram ca revenirea sa sa reprezinte o crestere a moralului pentru intreaga noastra echipa. Un lucru e clar, inginerii abia asteapta sa lucreze cu el. Cu totii speram ca Schumacher sa revina, este clar o situatie din care castiga toata lumea", a declarat Luca di Montezemolo, presedintele Ferrari.