La incheierea unui sezon glorios, Lewis Hamilton primeste o alta provocare de la Exxon Mobil, partenerul tehnologic al echipei Vodafone McLaren Mercedes: sa conceapa impreuna cel mai imprevizibil ‘Supercircuit’ care a existat vreodata.

Acest autodrom fantastic este o combinatie de viraje, capcane si linii drepte dintre cele mai dificile, experimentate de Hamilton in circuitele sale favorite din intreaga lume. Totodata, acest circuit ne ofera sansa de a analiza punctele in care adrenalina atinge nivelul maxim si de a stabili ce nivel de performanta este necesar masinii, motorului si lubrifiantului intr-o astfel de confruntare.

Pentru ca provocarea sa fie completa - atat pentru aptitudinile soferului, cat si pentru rezistenta si performantele tehnologice ale automobilului, Hamilton a proiectat un circuit in sens invers acelor de ceasornic. Virajele din Monaco, Interlagos, Silverstone si Spa-Francorchamps au fost ‚unite’ pentru a forma propria sa pista de curse: Supercircuitul Mobil 1 al lui Lewis Hamilton.

„Am vrut sa construiesc un circuit care sa fie o provocare, antrenant si agreabil, insa, mai presus de orice, un circuit care sa constituie testul suprem pentru orice sofer, in orice masina", explica Lewis.