Ross Brawn, directorul Honda F1 Team, considera ca daca Lewis Hamilton nu se va concentra numai pe Formula 1 si pe cum poate deveni din ce in ce mai rapid, britanicul risca sa-si iroseasca degeaba talentul deosebit pe care il poseda.

"Hamilton este un adevarat talent, asta e clar, dar ar trebui sa se concentreze mai mult pe Formula 1 si mai putin pe distractiile adiacente. Este inca tanar si necopt, iar in plus faptul ca se afla mai mereu in centrul atentiei ii dauneaza din plin. Ar fi pacat pentru el sa-si iroseasca talentul. Nu a castigat inca titlul mondial si cred ca anul acesta ii va fi destul de greu, tinand cont de faptul ca Ferrari sunt destul de in forma. Va conta destul de mult si forta masinii", a precizat cel care a fost directorul tehnic al Scuderiei Ferrari intre anii 1996 si 2006.

In ultima vreme britanicul face deliciul presei de scandal din Regat, prietenia si desele aventuri cu diverse vedete din lumea show-ului lasand urme in clasament pentru Lewis, cel care nu a reusit sa castige puncte in ultimele doua Grand Prix-uri din Marele Circ.