FC Barcelona cauta inlocuitor pentru Eric Abidal (va fi operat pentru a i se indeparta tumoarea de la ficat), iar pe lista pentru un eventual transfer se afla si Stefan Radu. Internationalul roman a avut in ultima perioada evolutii apreciate la SS Lazio, fiind titular incontestabil. "Este un fundas polivalent, poate evolua atat in centru cat si pe stanga apararii. Este o posibila solutie", informeaza fichaes.net.

Radu StefanFoto: Rompres

Eric Abidal, unul dintre jucatorii de baza ai catalanilor, va fi indisponibil in urmatoarea perioada, iar Barcelona cauta deja un inlocuitor pentru fotbalistul francez.

"Stefan Radu, fundas polivalent de 24 de ani care joaca pentru Lazio, poate evolua atat ca central cat si pe partea stanga a apararii. Aceste calitati il recomanda ca o posibila solutie", se scrie pe fichaes.net, conform Mediafax.

Pe langa Stefan Radu, pe lista pentru o posibila venire la FC Barcelona se mai afla Andrea Dossena (29 de ani, joaca la Napoli) si Emerson (25 de ani, joaca la Lille).

In varsta de 24 de ani, Stefan Radu este unul dintre cei mai in forma jucatori de la Lazio (locul cinci in Serie A), jucatorul roman fiind apreciat de conducere si de suporteri. De fostul dinamovist s-au mai interesat de-a lungul timpului nume mari precum Inter si Juventus.