Se afla in clasament la sapte puncte in spatele Barcelonei, dar ramane in continuare optimist in legatura cu sansele la titlu ale Realului. Jose Mourinho a vorbit, dupa mai mult timp, despre umilinta din El Clasico, tehnicianul recunoscand suprematia marilor rivali. "Am pierdut cu 5-0 si daca meciul ar fi mai avut 10 minute, cred ca am fi incasat pana la urma sase, sau chiar sapte goluri", a declarat Mourinho.

Jose Mourinho Foto: Reuters

"In acel meci (nr. El Clasico) practic nu am vazut mingea. Am pierdut cu 5-0 si daca meciul ar fi mai avut 10 minute, cred ca am fi incasat pana la urma sase, sau chiar sapte goluri. Este o partida care trebuie uitata, dar pe care sa ne-o aducem mereu aminte pentru a nu mai comite aceleasi greseli. S-a asemanat foarte mult cu primul meci jucat de Inter cu ei (nr. cu Barcelona in grupele Champions League, pe vremea cand Jose ii pregatea pe italieni), atunci cand am pierdut cu 2-0. Putea insa lejer sa fie cel putin 4-0", a precizat Jose Mourinho pentru Sky Italia.

L-a laudat pe Moratti

"Moratti (nr. Massimo - presedintele Interului) este o persoana fantastica. Din prima zi a fost foarte deschis, prietenos si dispus la orice pentru binele echipei. Este un fan care doreste cu orice pret victoria, dar care este in acelasi timp si foarte corect. Are tot ce vrea un antrenor, un prieten deosebit. Tocmai din acest motiv, cred ca ma voi intoarce intr-o zi in fotbalul italian", a conchis Jose Mourinho.

Barcelona se afla pe primul loc in Primera Division, cu 61 de puncte dupa 22 de etape, in timp ce Real Madrid este pe doi, cu 54 de puncte acumulate. Cele doua mari rivale se vor intalni si in finala Cupei Spaniei.