Dupa ce l-a amendat, suspendat si scos de pe lista de transferuri, Fiorentina continua razboiul cu Adrian Mutu. Ultima doleanta a clubului Viola este aceea de a-l lasa pe atacant fara salariu, informeaza violanews.com. "Clubul a cerut catre Consiliul Arbitral suspendarea integrala a salariului lui Mutu pana in luna iunie", se precizeaza in Gazzetta dello Sport.

Adrian Mutu, tot mai departe de fotbalFoto: Rompres

"In urma cu cateva zile, Mutu i-a cerut scuze lui Andrea Della Valle pentru ultima rebeliune. Pozitia societatii este si ramane insa aceeasi. Iar de ieri se stiu care au fost solicitarile celor de la Fiorentina in fata Consiliului arbitral: excluderea din echipa si de la antrenamente a jucatorului pana la sfarsitul anului si suspendarea integrala a salariului acestuia pana in luna iunie. Colegiul trebuie sa fixeze acum data audierii si sa dea o sentinta", se precizeaza in Gazzetta dello Sport (conform Mediafax).

Dupa mai multe iesiri, Mutu a fost scos din lotul Fiorentinei si suspendat pe o perioada nedeterminata. In plus, formatia din Serie A l-a scos pe fotbalist si de pe lista de transferuri, viitorul lui Adrian fiind intr-o incertitudine totala.

Zilele trecute, Mutu si-a cerut, conform presei din Peninsula, scuze catre Andrea Della Valle (presedintele Fiorentinei), dar gestul a ramas fara ecou.