Dupa ce a castigat Cupa Stelelor din Qatar, Cosmin Olaroiu si-a incheiat, de comun acord, intelegerea cu Al Saad. Revenit in tara, antrenorul roman a laudat transferul lui Dica in Ghencea. "E foarte bine ca a venit la Steaua. Mi-am incheiat treaba, mi-am indeplinit obiectivele, sa vedem ce fac acum", a precizat tehnicianul. Una din posibilele viitoare destinatii ale antrenorului ar putea fi Steaua, echipa unde a fost mereu asteptat cu bratele deschise de catre patronul ros-albastrilor.

Olaroiu vrea Cupa Romaniei Foto: AGERPRES

"Mi-am incheiat treaba in Qatar, mi-am indeplinit toate obiectivele, sa vedem ce fac acum. E foarte bine ca a revenit Dica la Steaua", a declarat Olaroiu la revenirea in tara.

"Este adevarat ca nu mai sunt antrenorul lui Al-Sadd, a fost o decizie pe care am luat-o de comun acord cu conducerea clubului. Despre Steaua nu vreau sa vorbesc, echipa are antrenor", a completat Olaroiu (pentru onlinesport).

In varsta de 41 de ani, Olaroiu este ultimul antrenor care a reusit sa aduca titlul in Bulevardul Ghencea. Alaturi de Mihai Stoica (coincidenta sau nu - revenit recent la Steaua), Oli a mai bifat si o semifinala de Cupa UEFA in 2006.