"Cu Antalyaspor a fost in mare masura victoria lui Hagi. Echipa a fost adusa pe linia de plutire", se precizeaza in presa din Turcia cu referire la succesul obtinut de Galatasaray (scor 2-0) cu Gica Hagi pe banca tehnica. "Romanul a dovedit ca se poate descurca si fara jucatorii importanti", au completat jurnalistii turci.

Gica Hagi Foto: Reuters

"Fiecare meci e important pentru Galata si se pare ca Hagi a reusit doua rezultate foarte bune pana acum cu Cim Bom. A fost o partida dificila cu Antalyaspor, dar antrenorul roman a dovedit ca se poate descurca si fara jucatori de maxima importanta" - Hurryiet.

"Hagi continua sa schimbe fata lui Galatasaray. De pe margine, antrenorul roman s-a consumat mai mult decat echipa in teren. Nu a avut multe solutii, cu Baros, Elano, Arda, Kewell si Ayhan accidentati, dar a reusit un rezultat excelent" - Fanatik.

"Cu Antalyaspor a fost in mare masura victoria lui Hagi, care a reusit sa mobilizeze jucatorii si sa-i aduca pe linia de plutire. Daca va reusi sa o aduca total pe linia de plutire pe Galata, va fi erou" - Sabah.

"Poate Galata va pierde vreunul din meciurile viitoare, dar cu siguranta nu va mai suferi ca pana acum, datorita lui Hagi. Se va lupta, va da totul, pentru ca asa a invatat-o antrenorul roman. Daca va avea si putin noroc, totul va fi perfect" - Fotomac (citati de gsp).

Gica Hagi a obtinut prima victorie din cel de-al doilea mandat pe banca tehnica a celor de la Galatasaray, formatia galben-rosie invingand cu 2-1 pe Antalyaspor pe arena Ali Sami Yen.

Vezi aici rezumatul partidei Galatasaray - Antalyspor: